My two desire had memory in common.

IGÉNYLÉSKARAKTEREKJÁTÉKTÉRKEZELŐPULTSEGÍTSÉG

Helló, a nevem Narheim! Egyedül szerkesztem a Basmaiw Kemne weboldalát, ezért mindenkit nyomatékosan megkérnék, hogy az alapvető illemszabályokat tartsátok be, mert nincs kedvem tiltogatni. Ill. a hirdetés itt megengedett, de csak mértékkel. Kapcsolat itt.

●● EGYÉB ÉRDEKESSÉGEK ●●

 
Fontos Tudnivalók
Kristályok
Egy olyan több ezer éves életforma, aminek alapszükséglete az, hogy emlősállatokkal éljen szimbiózisban, és ha nincs gazdateste 10 év szenvedés után elpusztul. Jelenleg az első trópusi expedíció által begyűjtött Kristályok az Ősök utolsó reménysugarai, mivel a sziget energiatartaléka már elérte a határát és az állatok száma is egyre csökken, ezért számukra ez fajfenntartási kérdés, hogy beköltöznek a számukra kijelölt emberekbe. Ez, vagyis a szimbiózis megkezdése orálisan történik. A szimbiózis megkezdése után az egész testet belakja a Kristály és átalakítja a DNS szerkezetet, majd olyan enzimeket fecskendez a szervezetbe, amellyel kiiktatja azt a minimális hibaszázalékot is a sejtosztódásból. Ezáltal az emberi élettartamot megnövelheti akár 150-200 évvel is - mindezt úgy, hogy az öregedés jelei egyáltalán nem tapasztalhatóak a Gazdatesten. Van önálló akarata, gondolatai, személyisége, sőt mágikus képessége is. Ezeket akár meg is oszthatja Gazdatestével, vagy akár meg is foszthatja tőlük. Létezhet olyan is, hogy semmiféle kapcsolatot nem ápol a Szimbionta és a Gazdatest.


Megjelenés & Anatómia: Árnyalat, alak és méret szempontjából, akár egy sötét - nincs konkrétan meghatározva - színű borsószem. A külső burkolata - amelyben az érzékelési képességek lapulnak - nem egyenletes, pengeéles és tömörebb, mint a gyémánt. A kültakaró alatt egy vastag hártya húzódik, amiben a mágiahasználat magas szintű tudása rejlik, ez egy olyan különálló szegmens, ami csak a legbelsőbb területhez, a Bázishoz kapcsolódik. Alatta húzódik egy vékony réteg, amely felelős az alapfunkciókért - itt van a legtöbb sejt, mint az anyagcsere, a különböző speciális felmérés és feldolgozás végrehajtása és a gazdatesten keresztüli szaporodási folyamat. Sejtbiológiai szinten örökéletű teremtmény, viszont táplálékra, vagyis egy gazdatestre mindenképpen szükség van, anélkül maximum 10 évig képes kihúzni a szenvedését, mielőtt végleg elveszítené az életét. Legbelül pedig a Bázis található, ami minden sejttel összeköttetésben áll, mivel ez az egész szervezet irányítóközpontja, aminek a kapacitása az emberi agy ezerszerese és csak maximum 6 óra pihenésre van szüksége. Itt található az egyén jelleme, ami reagál a külvilág történéseire. Konkrétan csak erre nyolc, különálló érzékelési képessége van: a látás, az ízlelés, a szaglás, a hallás, a tapintás, az idő-, az egyensúly- és helyzetérzékelés. Ők tartóznak a kültakaróhoz.

Mágia & Használata: A mágia nem adott dolog, csak kölcsönvett erő. A Kristály, azaz a Szimbionta mágiahasználati tudását és képességeit az első pár hónapban - egyén függő, de biztosan több, mint egy hónapnál tovább - adja át, miközben a Gazdatest nem birtokol semmilyen adottságot. Ez elengedhetetlen feltétel, mivel bármilyen tálentumról is legyen szó, az azonnal képes végezni azzal, aki nem megfelelően veszi birtokba. A Szimbionta a képességét bárhol, bármikor szabadjára engedheti, korlátozhatja, illetve el is zárhatja, ez nem függ attól, hogy milyen erős kötelék fűzi össze a szimbiózisban lévő feleket. A rangok azért vannak, hogy megmutassák azt, hogy mennyire szoros a kapcsolat a Kristály és a Gazdateste között, azonban a játék során ez változhat. Lehet vissza- és előre is fejlődni, de ezekre csak küldetéseken lesz lehetősége a karaktereknek. A küldetések rövid reagálások sorozata, általában felbukkannak familiáris-jelöltek is, akiket meg lehet szelídíteni.


IGÉNYELT MÁGIATÍPUSOK:
 • Elektromosság: Az elemi mágiacsoport legveszedelmesebb típusa. Elektromosságról akkor beszélünk, amikor elektromos töltések keletkeznek, mozgást végeznek, avagy kihatnak a környezetükre. Erre képes ez a mágia is. Számos megnyilvánulási formája létezik, mint a villámlás, az elektromos tér létrehozása, vagy az elektromos áram felhasználása; emellett ez a mágia képes biológiai ráhatást is gyakorolni, mivel az idegsejtek is elektromossággal közvetítik az információt. Az idegsejteken keresztül manipulálhatja az emberek érzéseit, érzékeit és mozgathatja őket úgy, hogy végül kisüti az agyukat. Mindez csak szinkronizáció kérdése.  A physeldeca és a viensuo ezt a képességet maximum három-négy órán keresztül képes folyamatosan használni, de ebben a két kategóriában szinte alig sikerül bármilyen varázslat normálisan, ezért elég ön- és közveszélyes egy képesség típus. Az ewrhaas fél, a HK pedig egy teljes napot bír kihasználni.

 • Illúziókeltés: A tér mágiacsoport egyik típusa. Az illúzió (vagy érzékcsalódás) egy pszichológiai jelenség, amelynek során félreértelmezünk a valóságból érkező ingereket, azaz az agyban az érzékszervek által közvetített információ felhasználásával egy az objektív valóságtól eltérő reprezentáció keletkezik – ennek pontossága attól függ, hogy mennyire ismert történést akarunk megformálni, mint illúziókeltő. Illúziót bármelyik érzékszerv okozhat, ezért vannak optikai csalódások, hallási, szaglási, tapintási illúziók, valamint az időérzékkel és az egyensúly-érzékeléssel kapcsolatosak is. Jellemző az illúziókra, hogy az emberek többségénél ugyanazt a hatást, vagy nagyon hasonlót váltják ki. Ezt képes előteremteni ez a mágiatípus. A legmagasabb szinteken már nem csak az embert, de az abban élő Szimbiontát is képes megtéveszteni. A térmágia csoportjába tartozó képesség általában egy adott konkrét helyen rejt el, így mögötte kell közlekedni, ha el akarjuk rejteni magunkat. Egy illúzió maximális tartóssági ideje: 1 óra.

 • Láthatatlanság: A tér mágiacsoport egyik típusa. A láthatatlanság egy nagyon hasznos dolog, ahogy az összes térmágia csoport alá tartozó képesség; ezért is van az, hogy az őrök külön figyelmet szentelnek ezen csoport tagjaira. Kaszt szerint: a physeldeca csak úgy képes elrejteni magát pár percre, hogy az illatát és más jellemzőit nem rejtheti el, így ha zajt csap ugyanúgy feltűnhet másoknak; míg a viensuo már képes elrejteni magát néhány - látás, hallás, szaglás - alap érzékkel szemben. A következő szintlépéssel - ewrhaas - megtanulhatják azt hogyan csapják be az embereket úgy, hogy még ha nekik is ütköznek, akkor se érzékeljék a jelenlétüket. A HK már csak a jéghegycsúcsa, ugyanis azon a szinten már érintés útján másokat is képesek elrejteni a világ szeme elől. A maximum óraszám, amit láthatatlanul képesek tölteni a legmagasabb szinten: 3 óra.

 • Levegő: Az elemi mágiacsoport második legveszedelmesebb típusa. Az alapszinten elérhető képesség a fuvallat, a lebegés lehetősége, továbbá apró légörvények kialakítása. Ez a képesség csak ewrhaas szinten kezd komolyabb fordulatot venni. Ott már lehetőség van passzát-,nyugati és keleties sarki szelek irányítására, amit a HK csak fokozni tud egy ciklonnal – a trópusi övezetekben az óceánok hőenergiájából táplálkozó nagy erejű légörvénnyel –, vagy egy monszunnal – sok esőt hozó, tenger felől nyáron érkező széllel –, vagy egy tornádóval – más néven forgószéllel, gyakran hurrikánok kísérője –, vagy egy orkánnal – 100 km/h fölötti sebességű széllel.

 • Méregkeverés: A biológia mágiacsoport egyik, ha nem a legveszedelmesebb típusa. Mindenből lehet mérget keverni, azonban ez a mágia képes a szervezetben megtalálható anyagokból egy teljesen más vegyületet alkotni, amely egyedülálló és páratlan. A méreg olyan erős, hogy a szimbiózis kezdetén a szervezetnek egy nagyobb mutáción kell átesnie ahhoz, hogy befogadhassa ezt a képességet. A Kristály új érhálózatot alakít ki a testbe, amiben csak ez az egy vegyület áramlik. Ezt a mérget előállítani 48 óra. A méreg a gazdatesttől függ. Lehet vele kábítani, érzésteleníteni és ölni is. Közvetítő anyag lehet minden testnedv, tehát nyál, vér, verejték és ondó. A legerősebb a vér és az ondó, tehát nagy mennyiségben az ölhet is, ha nem elég tapasztalt a mágiahasználó. Egy méregkeverőnek annyi mérge van csak, hogy egy embert képes legyen megölni vele.

 • Növény: A biológia mágiacsoport egyik típusa. A szimbiózis korai szakaszában is ártalmatlan képesség. Néhány apró növény kihajtásán, vagy elhullásán kívül másra nem nagyon alkalmas, azonban a ranglétrán felfelé haladva ewrhaasként már nagyobb kaliberű természeti csodákat is lehet alkotni, mint például új növények és erdőségek kialakítása, amit tovább fejlődve szépen karban lehet tartani HK szinten a természetes évszakok felülbírálásával. (Például: Bent tartott növény mindig azt hiszi nyár van és annak megfelelően hozza az újabb és újabb terméseket.) Mágiahasználati idő: 1 nap, nagyjából mindegyik szinten.

 • Vérkontroll: A biológia mágiacsoport egyik veszélyesebb típusa. A folyékony szövet fő feladatai az oxigén és a szén-dioxid, a tápanyagok és a víz, valamint az oldott anyagcseretermékek szállítása, így ez a képesség lehetőséget ad ennek meggátolására, illetve felélénkítésére. Ezen kívül a vérnek fontos szerepe van az immunreakcióknál, a hormonok szállításában és a testhőmérséklet-szabályozásban, tehát ewrhaas szinten felülírható lesz minden hormon, immunrendszeri tünet és a testhőmérséklet is. Egy HK irányíthatja, illetve szabályozhatja - pl.: sűrűség szerint -  a vért.

 • Víz: Az elemi mágiacsoport egyik típusa. Minden, ami a vízhez köthető az mozgatható és változtatható. Az első szinteken csak néhány kisebb állóvízre korlátozódik ez, míg magasabb szinteken már sodrással rendelkező folyókkal is elbír a Gazdatest. Ezt a HK szint tetőzi azzal, hogy az emberi szervezetben lévő vizet is befolyásolhatja a mágiahasználó.
FIGYELEM: A szimbiózis megkezdése utáni első 2 hétben a Kristály háttérbeszorul és elvegyül a szervezetben. Az alkalmazkodás nagyjából két hét. Utána kezd el rácsatlakozni az agy különböző szektoraira, ami által tudnak kommunikálni egymással a szimbiózisban lévő felek. (Elkezd hangokat hallani a karakter.) Utána 1 hónappal később már halálos eltávolítani a Szimbiontát a Gazdatestből. A műtétbe mindketten belehalnának.
Sziget
Nincs se laboratórium, se tudós a szigeten. Egyedül a kamerák és poloskák biztosítják a tesztalanyok folyamatos megfigyelését. Jelenleg 15 ember van kiengedve ott a helyszínen. Ők mind kísérleti alanyok, akik között vannak  bűnözők és büntetlen előéletű ártatlanok is.  Eddig őket három fős magánzárkákba helyezték el napjainkig, ugyanis a tudósok új alternatívát keresnek a páciensek fejlődésére, így most már a kijárási tilalom megszűnt, habár vannak ott katonailag kiképzett őrök elrejtve a tömegben, akik figyelik és fenntartják a békét.

BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK: Az óceán közepén található egyetlen sziget körül úgy helyeztek el atombombákat, hogy az ott élőknek fogalmuk sincs azok létezéséről. Ők csak arról tudnak, hogy a mindenhol ottlévő kamerák és poloskák adnak egyedül bizonyítékot a létezésükről. Ezen eszközök kábelei egy több száz méter mélyen fekvő föld alatti szerverszobába vannak levezetve, ami a tengeren át küldi az aktuális információkat a kutatók számára. A szigetlakók nem juthatnak semmilyen kommunikációs eszközhöz, mert nem is szállítanak nekik ilyesmit, tehát se mobil, se számítógép, se rádió, se más egyéb.

ELSŐ & MÁSODIK EMELET:
 
Házirend
 • A hálótermek nem koedukáltak, minden szobában 3 ember van beosztva és éjfélkor van takarodó. Nem kötelező aludni, de be kell menni a kijelölt szobákba és csendesen elfoglalni magukat a karaktereknek. A Negyedik emeletre tilos menni!

 • EDZŐTEREM: RING Nyitvatartás: 14:00 - 19:00. A ringbeszállás feltétele, hogy fel kell ajánlania mindkét félnek valamit, ami a másiknak kellhet. Szabályok: nem lehet mágiát használni, nem lehet megölni a másikat, és a harc addig megy, amíg vagy az egyik fél fel nem adja a küzdelmet, vagy már nem tud felkelni a földről 15 másodpercen belül. A súlyos esetekben kötelező az orvosi felülvizsgálat.

 • KONYHA: ÉTKEZŐ Nyitvatartás: 8:00 - 10:00 & 19:00 - 00:00. Titán ajtók zárják a konyhát, ahogy a szoba ajtókat is, és egy távirányítású robotgép adja ki a kimért adagot mindenkinek - a retina szkenner ellenőrzi, hogy mindenki annyit kapjon, amennyi neki jár. A reggeli rövid lefolyású és csak egy kis adagot kap mindenki felhasználásra, ebéd nincs és este kap mindenki egy kiadós vacsorának való alapanyag-készletet. Ételt igen, de konyhai segédeszközt nem lehet kivinni a konyhából, különben beriaszt a helyiség és 6 órára lezárja a területet, büntetésből.
 

ROSENBERG  LAS VEGAS  MONSTER OCD  NOXHOLLOW  HUNTERBORN SUPERHERO ACADEMY ● CHILDREN OF TERRA

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!