My two desire had memory in common.

IGÉNYLÉSKARAKTEREKJÁTÉKTÉRKEZELŐPULTSEGÍTSÉG

Helló, a nevem Narheim! Egyedül szerkesztem a Basmaiw Kemne weboldalát, ezért mindenkit nyomatékosan megkérnék, hogy az alapvető illemszabályokat tartsátok be, mert nincs kedvem tiltogatni. Ill. a hirdetés itt megengedett, de csak mértékkel. Kapcsolat itt.

 
Karakterek
Narheim
HK Zackary Crimordes
Zackary, the Reaper [NÉVTÁBLA]
Zackary Besalescos már egy eredetileg is életfogytiglanra ítélt fegyenc volt. A villamosszéktől mentették meg, amikor bekerült a projektbe. A sötétszínű, torokvágó gyógyszer változtatta meg az életét. Crimordes akkor vette birtokba új gazdatestét, ami szörnyű fájdalommal járt. Az első kontakt után nem volt éppen bizalomgerjesztő a kapcsolatuk, sőt. Crimordes feljavított egy már létező rendszert, de az irányítóközponthoz, vagyis az agyhoz nem nyúlt, csak rácsatlakozott, tehát mágiamentes volt a test. Meglapult. Ezt a kutatók persze nem tudhatták, lévén ő volt az első sikeres tesztalany, azonban amikor megnövellték a kontroll-csoportot akkor elkönyvelték caesapaimnek, amit persze azonnal módosítottak is, miután a szigetre érkezve elköszönéskor egyszer csak kisütötte a hajós kapitány agyát. Vajon mi változott a között a kettő között?
Magasság: 178 cm
Testsúly: 76 kg
Születésnap: 16/02
MTS: Elektromosság

Celia
Ewrhaas Xander Auxir
Xander, the Perfectionist [NÉVTÁBLA]
Tökéletesség, talán ez a szó, ami legjobb jellemezné őt, lehetséges jobban is beugrik a fiú, hogyha ezzel a szóval emlegetem, mint magával a nevével. Ironikusan nem azért lett belőle elítélt, amit elkövetett, de érthető, a perfekció mestere nem is a saját tette miatt fog lebukni. Az élete sose változott, ugyanaz történt vele mindig, ezért is kereste a törvénytelenség lágy ölelését. Netán ezért is hagyta lenyeletni - kis félelemmel - a nem épp kellemes ízű kövecskét. Ezután pedig egy újfajta és veszélyes barátság kezdett kialakulni, ami valljuk be nem épp olyasmi, ami másoknak meg kedvező. De Xander-t sose érdekelte mások véleménye... ahogy Auxir-t se kezdi. Semmi jó nem fog abból kisülni, hogyha ezek ketten együtt dolgoznak.
Magasság: 188 cm
Testsúly: 86 kg
Születésnap: 27/03
MTS: Méregkeverés

ade
Ewrhaas Ruby Viscer
Ruby, the Vixen [NÉVTÁBLA]
Láthatatlanul feloldodó tabletták a rumos kólában. Eszméleténél lévő, de magáról mégsem tudó lány. Letépett fehérnemű. Széttárt lábak. Kielégült random srác. Figyelmes lány, akinek feltűnt, hogy babráltak az italával, de várt a megfelelő pillanatra. Félig lehúzott fehérnemű. Agyonvert random srác. Ruby sosem bánta meg, hogy hidegre tette azt az erőszakoskodó tagot. Először javítóba került, ahol elég hamar kivívta magának a tiszteletet. Ehhez persze az kellet, hogy jó pár társának betörje vagy eltörje valamijét. Sosem hagyta, hogy kóstolgassák, mert az ilyen helyeken, ha nem vagy elég erős, akkor rád szállnak és soha nem hagynak már békén. Ruby alapból egy elég impulzív jellem, elég gyorsan eljár a keze. A balhéjai miatt többször is meghosszabbították az idejét, miután nagykorú lett pedig átszállították egy börtönbe. A játékszabályok ott sem változtak, csupán a tét lett komolyabb. Itt már a késelés is majdnem mindennapi volt, hiszen a legtöbb rab rendelkezett egy maga készített bökővel. Ruby nem akart bandafőnök lenni, csupán azt akarta, hogy hagyják békében leülnie a büntetését. Miután agyonvert egy nála kétszert nagyobb tagot, el is sikerült érnie, hogy leszálljanak róla. Ruby a személyisége miatt továbbra is balhékba keveredett, mert mindig akadt valaki, aki provokálja. Végül közveszélyesnek ítélték, s a börtönben elkövetett számos gyilkosság miatt halálra ítélték meg. Ekkor jött egy különleges projekt, ami kirángatta a halálsorról. Sokáig szkeptikus volt, akkor kezdett hinni benne, mikor meghallotta Viscer hangját. A Kristály nagyon együttműködő a lánnyal, mindig Ruby akarata érvényesül, Viscer pedig nem próbálja meg megállítani. A képessége a belső szervek működésének befolyásolása. Eleinte csak érintéssel volt rá képes, mostanra azonban már megy neki fizikai kontaktus létrehozása nélkül is.
Magasság: 165 cm
Testsúly: 58 kg
Születésnap: 30/01
MTS: Illúziókeltés

Shadows
Ewrhaas Gladys Sceera
Slegalse, the Lightning Flame [NÉVTÁBLA]
Fékezhetetlenség, szókimondó természet, vad makacsság, a lélek legmélyéig lenyúló megtörhetetlenség. Röviden talán így jellemezték volna anno Gladyst. Élete sosem volt átlagosnak nevezhető, arra azonban még így sem számított, aminek most a részese lehet. Anyját verő részeg férfi - aki a nő pasijának hívatta magát -, s akit amúgyis utált. Jeges, kegyetlen mosoly. Eldördülő lövés. A rémült nőről lerugdosott halott fószer. Jogos önvédelem. Szép mentés. Ha nem is ölésre született, hát később maga lett a halál. Számtalan hím áldozat. Hogy miért kellett meghalniuk? Mert nem tisztelték eléggé a Föld valamelyik nőjét. Ugyan pénzért ölt, de a halálos ítéletet mindig egy ilyen eset után érkezett, akár egy évvel a megbízás felvétele után. Talán ezért is kapták el olyan nehezen. Rendszeresen kicsúszott a rendőrség kezei közül. Persze senki szerencséje sem tart örökké. Nem volt vesztenivalója, az ítélet meghozatalakor csak annyit mondott, hogy megérdemelték a férgek. Természetesen halálos ítéletet kapott. Ő kész volt meghalni, ajkain ezekkel a szavakkal: “- Visszajövök értetetek, s magammal rántalak titeket is. Örökre a pokolban fogtok rohandni, mert nem támogattátok a küldetésem.” Ennek ellenére mégis kiráncigálták. Minden erejével küzdött az őt magával vonszolók ellen, de persze semmi esélye sem volt. Végül lenyomták a torkán az az istenverte valamit. Mostanra valamennyire megtanult alkalmazkodni, elfogadni, kompromisszomot kötni, de pengeéles nyelve maradt a régi. Azért elmondható, hogy Sceera pozitívan hatott rá. Igazából a Kristályával való kapcsolata egészen mély, ő volt az első, akit Gladys elfogadott egyenrangú társának, és remélhetőleg messze nem az utolsó. Nagyjából negyven éve lehet elzárva, s ez idő alatt volt ideje összecsiszolódni a Kristályával, tovább pallérozni az elméjét, valamint fejleszteni a testét is. Immáron van célja: minden Kristálynak gazdatestet találni, ha kell erőszakkal. A cél szentesíti az eszközt!
Magasság: 178 cm
Testsúly: 60 kg
Születésnap: 17/07
MTS: Elektromosság

Kris
Viensuo Pandora Wadim
Pandora, a Tűztövis [NÉVTÁBLA]
Pandora Serafim mindig is tűzről pattant teremtés volt, sosem tudott megmaradni az, akivel nem értettek egyet vagy semmiben vagy fontosabb dolgokban. Miután Pandorán felfedezték a rák jeleit apja azonnal küldte egyszem lányát az újdonsült gyógyszerkísérletre, hiszen ha bele is hal, akkor nem őket terheli a temetkezés. Nincs mit mondani, a szimbiózis létrejött pandora és Wadim között, így a lány megszabadult a családjától és új életet kezdhetett. Pandoránál Wadim befogadása után két hónappal derült ki, hogy a kristály megszototta vele a képességeit, azóta nem ritka, hogy itt-ott fák bukkannak fel, vagy véletlenszerűen gyökerek gáncsolnak el embereket és sorolhatnám a biológiai mágiához tartozó kisebb-nagyobb bakikat. Nem tudom, ki viselnee el maga mellett egy tűzről pattant biológiai mágust a maga tövises kristályával, de én próbálnám nem felidegesíteni őket.
Magasság: 168 cm
Testsúly: 58 kg
Születésnap: 20/09
MTS: Növény

Shadows
Viensuo Rosemary Liaren
Rosemary, a Rózsa [NÉVTÁBLA]
Rosemarynak egyszerű gyerekkora volt. Családja nem volt éppen gazdagnak mondható, de tűrhető körülmények között éltek. Aztán a szülei meghaltak, így a bátyjára hárult a kisebb - még gyermek - testvér eltartása, aki mindent el is követett ennek érdekében. Mivel azonban a környékükön nem sok jól jövedelmező munka adódott, az idősebb testvér figyelme mind inkább az Alvilág felé fordult. Egyre rizikósabb munkákat vállalt egy bűnszervezetnek, többször is kishíján lecsukták, de valahogy mindig sikerült megúsznia. Aztán jelentkezett egy gyógyszeres kísérletre, amiből a halotti bizonyítványa érkezett csak haza. A húga teljesen magába roskadt, nem akarta elhinni, hogy imádott bátyja elhalálozott. Talán ezért is jelentkezett ő is a kísérletre, hátha követheti a testvérét. Liarennek nem Rosemary volt az első gazdateste, előtte már kapott egy másik embert is, azonban valahol hiba csúszhatott a számításokba, avagy a tudósok munkájába, mert a Kristály hiába fogadta el gazdatestnek, az alany belehalt a beültetésbe. Ezt amolyan személyes kudarcnak fogta fel Liaren, mintha miatta halt volna meg az a szerencsétlen.
Magasság: 171 cm
Testsúly: 62 kg
Születésnap: 20/10
MTS: Levegő

Lana
Viensuo Trixie Galiko
Trixie, the Rule Breaker [NÉVTÁBLA]
Ha az ember apja egy kiállhatatlan, zsarnokoskodó, gazdag szemétláda, szinte sorsszerű, hogy a gyermek így, vagy úgy de a lázadás útjára lép. Nem volt ez másképp Trixie esetében sem, aki nem csak a ruházkodásával, a hetente változó, élénk hajszínével, és a veszélyesebbnél-veszélyesebb pasijaival próbálta kiidegelni az öregét, hanem azzal is, hogy nem volt hajlandó üzleti főiskolára járni. Az egyébként nagyon is intelligens kishölgy máshogy kereste meg a pénzt a hajfestékekre, és az italokra – feltört néhány bankszámlát, és átutalgatta magának a szükséges összegeket. Trixie egy idő után már nem csak a számára könnyen áttörhető banki hálózatokat támadta meg – kormány- és katonai szervereket tört fel, és jó pénzért eladta a megszerzett infókat annak, aki meg tudta fizetni. Drogbárók, terroristák, politikusok – rengeteg vevője volt az évek alatt. Ahogy bővült a vevőköre, úgy nőtt a hackeri hírneve – és a vakmerősége is. Miután feltörte a Pentagon, a CIA és még ki tudja hány betűszavas intézmény szerverét, és kiadta a titkaikat nem éppen jó kezekbe, az illetékes szervek komoly hajtóvadászatot indítottak utána, amelynek a vége egy kissé eldurvult lövöldözés, néhány halott, és egy életfogytiglanig tartó börtönbüntetés lett. Trixie apja persze nem akarta, hogy ilyen mértékű folt essen a családja hírnevén, így megpróbálta kimenteni a lányát a rácsok mögül, azonban egy kicsit elkésett a dologgal. A hackert ugyanis valakik már előtte kihozták a börtönből, és elvitték egy különös kísérletre, ahol a szabadsága helyett egy furcsa kis kristályt adtak neki. Trixie nem rajongott a dologért, hogy kísérleti patkányt csináltak belőle, de amikor a várt hányinger, vagy fejfájás helyett gyakorlatilag egy szövetségest kapott maga mellé, már inkább izgalmasnak találta a dolgot.
Magasság: 164 cm
Testsúly: 54 kg
Születésnap: 11/02
MTS: Láthatatlanság

ade
V. Lazarus Sanguineus
Lazarus, the Damned Handsome [NÉVTÁBLA]
Lazarust öt brutálisan elkövetett gyilkosságért ítélték halálbüntetésre. Úgy sikerült vádat emelni ellene, hogy megtalálták azokat a polaroidokat, amiket a lányokról készített. A felvételeken az áldozatok meztelenül, megcsonkítva, de még élve szerepeltek. Ennek ellenére százával kapta a nőktől - és néhány férfitől - a szerelmesleveleket. Sokan kampányolni kezdtek a halálos ítélete eltörléséért, amin ő remekül szórakozott, sőt örömmel öntött olajat a tűzre azzal, hogy minden kapott levelére válaszolt és remekül alakította a félreértett szépfiút, aki igazából nem is az a szörnyeteg, aminek beállítják. Az utolsó vacsorájára ételt helyett egy prostit kért, hogy legalább utoljára dughasson egyet. Másnap azonban a mérget tartalmazó injekció helyett egy furgon várta, amivel a reptérre, onnan pedig egy géppel egy különleges kísérlet helyszínére szállították. Így került Sanguineus a testébe. Lazarus fékezhetetlen személyiségét, csupán Sanguineus tartja kordában. Pontosabban igyekszik kordában tartani, mert ha igazán elborul Lazarus agya, akkor csak úgy képes megfékezni, ha mind a kettejüknek nagy fájdalmat okoz. Ez kifejezetten irritálja Lazarust, így igyekszik minél előbb elsajátítani azt, hogy teljes mértékben ő uralja az erejét, a Kristálynak meg kuss legyen.
Magasság: 198 cm
Testsúly: 90 kg
Születésnap: 17/09
MTS: Vérkontroll

Kifli
Caesapaim Kaiden Alli
Kaiden, the Lost Soul [NÉVTÁBLA]
Kaiden sosem számított semmilyen nagyszabású, különleges vagy épp sorsfordító dologra az életében. Egyszerűen csak életben akart maradni; ő és a testvérei is, akikkel kiskora óta együtt lakott a lepukkant, penészes falú panellakásban, és még azután is, hogy egy balszerencsésnek mondható fegyveres rablás következtében fegyházba került. Pénzt kellett keresnie, hiszen abból és szerencséből látott a legkevesebbet eddigi élete során - ezért is vált bűnözővé, többszörös gyilkossá és végül halálra ítéltté. Nem emberi gonoszságnak, hanem ennek a balszerencsének és egy borzasztó tapasztalatokkal gazdagított gyerekkornak köszönhető, hogy Kaiden kivégzésére várt, mikor beválogatták a kísérleti programba. És meg is kapott mindent, amire valaha is vágyott: élhetett, habár nem teljesen szabadon és végső soron tényleg semmi különleges nem történt vele, miután bevette azt a fura tablettát. Kivéve persze a hangokat. Számtalanszor elgondolkozott már rajta, hogy azelőtt is ott voltak-e, vagy tényleg csak most keltek életre a fejében.
Magasság: 178 cm
Testsúly: 74 kg
Születésnap: 12/08
MTS: Caesapaim

Narheim
Physeldeca Rimaen SA
Rima, the Stopwatch [NÉVTÁBLA]
Egy koldusbotra jutott, alkoholista szülőpáros egyetlen gyermeke. Minden vágya az volt, hogy egy nap felülemelkedhessen a családi helyzetén és önmaga ura lehessen a saját életének, ezért dolgozott iskola mellett és tette félre a megtakarított pénzt, mármint amit tudott. Olykor-olykor ugyanis az ősei a kocsmában dorbézolták el az ő spórolt pénzét. Ennek ellenére szilárdan áll a lábán és megingathatatlan a saját elveivel szemben. Talán ez volt az ok, hogy csatlakozott a sereghez. 27 éves volt, amikor a gyógyszerkísérlet meghirdetésre került és épp akkor kapott kimenőt. Ez a plusz bónusz lehetőség nem ártott, mert édesapja akkoriban kórházban volt és elég kritikusra rúgott az állapota. A kísérletért járó pénz persze meg is mentette, habár erről Rima már nem lett tájékoztatva, hiszen a szimbiózis után eszméletét vesztette és azóta az orvosiban van.
Magasság: 165 cm
Testsúly: 53 kg
Születésnap: 29/02
MTS: Stopperóra

Teo
Constantine K. Griffin
Constantine, the Secret Guardian [NÉVTÁBLA]
A félelem az félelem. Meg kell ölnünk a démonainkat, szembe kell velük néznük, hogy aztán békével hajthassuk fejünket álomra. Szorítsd össze a kezed, s hajtogasd magadban azt, erős vagyok. Constantine Kiaren Griffinnek gyakran kellett elismételnie eme mondatokat, hogy talpon maradhasson az élet kihívásaival szemben, amik gyakorta kopogtattak ajtaján, akkor is amikor családja felfedte előtte a sötét titkot. Kiképzésekor már csak egyetlen cél lebegett a szeme előtt. Megtalálni Őt. Őt, aki mindennél fontosabb a számára és aki nem viszonozhatja mindezt, mert már nem ismeri fel többé. A szigeten úgy végzi a munkáját, ahogy azt elvárják tőle, sem nem túl közvetlen, sem nem túl rideg. De vajon ki az az egy, akit titkon őriz?
Magasság: 180 cm
Testsúly: 80 kg
Születésnap: 09/10
 

ROSENBERG  LAS VEGAS  MONSTER OCD  NOXHOLLOW  HUNTERBORN SUPERHERO ACADEMY ● CHILDREN OF TERRA

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!